Gewasbeschermingsmiddelen

Handelsonderneming Oonk heeft de beschikking over een breed assortiment gewasbeschermingsmiddelen. Wij onderscheiden deze in vijf hoofdcategorieën:

  • Nematiciden tegen aaltjes
  • Herbiciden tegen onkruiden
  • Fungiciden tegen schimmels
  • Insecticiden tegen insecten
  • Larviciden tegen larven

Stichting CDG

Handelsonderneming Oonk beschikt over de Certificatie Distributie in Gewasbeschermingsmiddelen. Deze stichting is opgericht in opdracht van de overheid. Door middel van dit certificaat tonen we aan dat we bevoegd zijn om te handelen in gewasbeschermingsmiddelen. Ook geeft dit aan dat we u op een goede wijze kunnen begeleiden en het adviseren bij het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

Veilig werken met gewasbescherming

Veiligheid staat voorop in het werken met gewasbeschermingsmiddelen. U moet goed weten wat u doet, welke risico’s u loopt en wat u überhaupt mag doen. Het gebruik van gewasbescherming is belangrijk, maar nog belangrijker is de wijze waarop. Gewasbeschermingsmiddelen kunnen namelijk ernstige schade toebrengen aan de gezondheid van mens en dier.

Naast het leveren van de gewenste gewasbeschermingsmiddelen adviseren wij u ook graag over het gebruik van deze middelen en hoe u hiermee veilig te werk kan gaan.