Brandstoffen, smeermiddelen en vetten zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Handelsonderneming Oonk is al jaren gespecialiseerd op dit gebied in de landbouw. Door deze ervaring kunnen wij u goed adviseren en u ook de best passende producten leveren.

Olie in de landbouw

De keuze voor en het gebruik van een goede passende olie in de landbouw zorgt voor een hogere efficiëntie. De olie zorgt er onder andere voor dat de landbouwapparatuur ten allen tijde operationeel is. Zowel voor nieuwe als oude apparatuur is het van groot belang dat er een goede olie wordt gebruikt voor dat apparaat. Door de grote diversiteit in ons aanbod kunnen wij u van passende adviezen en producten voorzien.

Smeermiddelen en vetten

Naast brandstoffen beschikken we ook over een ruim assortiment smeermiddelen en vetten. Vetten en smeermiddelen zijn te gebruiken voor het smeren van systemen die niet automatisch van olie te voorzien zijn. Het verschil is dat een vet niet direct vloeibaar is en een smeermiddel wel.

Diverse vetten zijn ook te verkrijgen in patronen met een schroefdraad. Deze vetten zijn te gebruiken met een speciale vetspuit. Deze zijn te verkrijgen als eenhands- of tweehandsvetspuit. Om uw machines zo soepel mogelijk te laten lopen en te voorkomen dat u hoge reparatiekosten krijgt, is het van belang dat de juiste smeermiddelen en vetten gebruikt worden. Wilt u weten welke smeermiddelen of vetten u het beste kunt gebruiken? Vraag het ons dan.

Productadvies

Via deze link kunt u vinden welk olieproduct voor uw machine of motorvoertuig is aan te raden.

Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat omtrent het gebruik en de aanschaf van deze producten. De vermelde producten zijn de hoofdproducten, maar ook voor alle overige aanverwante artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. We geven gedegen advies en leveren de voor u meest geschikte producten.